FA_business_solutions_print_solutions Image
About Image
About Image
About Image

FA Business Solutions is de Category-Leader
voor Online Drukwerk in Europa

E-Commerce heeft in de afgelopen jaren de markt voor drukwerk fundamenteel veranderd. Door digitale processen hebben wij, in het bijzonder voor Blue Chip ondernemingen, de printmarkt gerevolutioneerd. Daarbij combineren wij de kostenvoordelen van Online drukwerk met een individueel service- en Key-Account concept.
Print as a Service

Service

Onze Full-Service dienstverlening kenmerkt zich door: hoge kwaliteit, significante kostenbesparingen, persoonlijke contactpersonen en onze Cloud gebaseerde technologie.

KOSTENBESPARINGEN

Door het hoge ordervolume, het bundelen van orders en onze Cloud gebaseerde procesoptimalisatie produceren wij kostengunstiger. Deze prijsvoordelen van online besteld drukwerk geven wij aan onze Key-Accounts door. In tegenstelling tot het traditioneel geproduceerde drukwerk, heeft u op deze manier de mogelijkheid tot een besparing van wel 50%.

BEST OF BREED

Wij combineren de traditionele druk met innovatieve E-Commerce oplossingen en kunnen u op deze manier alle voordelen van een online drukwerkaanbieder met een op u afgestemde service- en Key-Account concept aanbieden. Wij ondersteunen dit unieke concept met onze Cloud gebaseerde procesoplossingen.

GOEDE REFERENTIES

Leidende organisaties in alle branches maken, zowel nationaal als internationaal, gebruik van onze dienstverlening. Laat uw organisatie ook profiteren van een samenwerking met ons. Wij hebben de standaards in de branche nieuw gedefinieerd en de drukwerk branche gerevolutioneerd.

KWALITEIT

Wij bieden hoogste kwaliteit door standaardprocessen en een hoge automatiseringsgraad. Kwaliteitsmanagement op verschillende niveaus en door het gehele productieproces garandeert een hoogwaardige kwaliteit.

PRODUKTDIVERSITEIT

Wij bieden aan en realiseren alles voor u uit uw gehele bandbreedte aan reclame- en marketingmaterialen, filiaal- en Firma inrichtingen. Ook voor uw benodigde promotionele artikelen bent u bij ons aan het goede adres.

LOGISTIEK & DISTRIBUTIE

Of on-demand leveringen (overnight) of de fulfilment service van uw drukwerk productie (voorraad houden, confectioneren voorraadmanagement en kwaliteitscontrole), bij ons ligt dit in 1 hand.

WEB2PRINT

Met onze prestatiesterke Web2Print-Cloud en onze verder dan alleen drukwerk reikende Knowhow, optimaliseren wij uw marketing- en bestelprocessen. Dit genereert een significant besparingspotentieel. Onze innovatieve Cloud oplossing biedt u de mogelijkheid, uw totale drukwerkbehoefte centraal of decentraal te sturen. Individueel, geheel op uw wensen afgestemd, kunt u zowel gestandaardiseerde templates aanleggen als ook individuele designs opmaken.

DUURZAAMHEID

Aan duurzaamheid hechten wij grote waarde. Door ons interne Milieu-Management-Systeem voldoen wij aan een milieu schonend, kostenefficiënt, op de toekomst geënt en klimaatneutraal drukproces. Naast het gebruik van gecertificeerd (zoals FSC & PEFC) papier verminderen wij de CO2- emissie.

INTERNATIONAAL KEY-ACCOUNT

Onze native Key-Account Managers vertegenwoordigen 10 nationaliteiten en ondersteunen onze klanten Europawijd bij hun proces- en productoptimalisatie. Zowel op het gebied van gedrukte visuele media als logistiek. Onze klanten profiteren van ons unieke One-Stop-Shop Concept, welke de voordelen van online besteld drukwerk en de traditionele druk samen brengt.

Case study

FA Business Solutions is de partner van organisaties van naam.
 
Handel:

Bij een groothandelsorganisatie van naam was het mogelijk door standaardisatie van de productportfolio en de introductie van afgeslankte processen kostenbesparingen van 22% te realiseren.

Financieel:

Een van de grootste verzekeraars in Europa koopt zijn drukwerk uitsluitend via ons in. Door het bundelen van de orders van individuele afdelingen alsmede de introductie van onze geïntegreerde IT-oplossing, worden de kosten aanzienlijk gereduceerd en is een efficiëntere verwerking van de orders gerealiseerd.

Toerisme:

Na een kort, initieel adviesproject konden wij de behoefte aan reclamemiddelen van verschillende landenorganisaties van een hotelketen samenvoegen en de organisatiestructuren op dit gebied wezenlijk vereenvoudigen. Onze relatie realiseerde zo kostenbesparingen ter hoogte van een som die boven het midden ligt van 6 posities voor de komma.

Pharma:

Een van de 3 grootste producenten van farmaceutica in de EMEA heeft de verantwoording over zijn gehele reclamemiddelenbehoefte aan ons overgedragen. Onze Key-Accountmanagers voorzien in de verschillende landen (en talen) de lokale behoeftes en wensen.

Overige/Corporate:

Na een diepgaande analyse van de kostenstructuren en processen op het gebied van POS-materialen kon gemeenschappelijk met de strategische inkoopafdeling en de directie een globaal Sourcing-Concept opgezet worden, welke reeds in het eerste jaar na de introductie tot significante kostenbesparingen geleid heeft.

Ons Management

Markus

Markus Schmedtmann

Managing Director
Langjarige Managementervaring, op mondiaal niveau, bij sterk groeiende organisaties.

Markus is Managing Partner bij FA Business Solutions. Daarvoor was hij CEO en in het adviesorgaan van de FLYERALARM Groep en daarvoor langjarig lid van de Raad van Bestuur bij Bertelsmann SE & Co. KGaA - Arvato AG.

Joerg

Joerg Schneppenheim

Managing Director
Printexpert met langjarige Managementervaring bij multinationals van naam.

Joerg is Managing Partner bij FA Business Solutions. Daarvoor was hij directeur van FLYERALARM Printmanagement GmbH en oprichter van Upgrade! GmbH.
Alsmede lid van de directie van
arvato AG.

Oliver

Benedikt Belger

Head of Key Account Management
Internationale Projectmanager met focus op volledige en klantgerichte oplossingen.

Benedikt is verantwoordelijk voor het Key Account Management en adviseert met zijn internationaal team van drukdeskundigen onze klanten in alle facetten van de waardeketen. Daarbij ontwikkelt hij bij onze klanten individuele en op maat oplossingen die een meerwaarde creëren. Eerder was Benedikt actief in verschillende posities met internationale projectverantwoordelijkheid in zowel de chemische als de opleidingssector.

Frank

Frank Spitzer

Director Business Development
Internationaal Sales-Expert met de focus op productontwikkeling en New Business.

Frank beschikt over langjarige ervaring in Sales. Hiervoor was Frank Head of Sales International bij Domestic & General Insurance PLC in London, als Head of New Business en lid van het Management-Team bij ingenico Marketing Services.

Contact

FA Business Solutions GmbH

Kantoor Würzburg:
Wörthstraße 13-15
97082 DE Würzburg
Kantoor Hamburg:
Zirkusweg 2
20359 DE Hamburg
Telefoon +49 931 467 694 0
Fax +49 931 467 694 50
E-Mail info(at)fa-business-solutions.com